‘The Sixties en Seventies in Wouwww’ op 7 april 

Een (W)ouwerwetse live-popavond met een nostalgische regio-band en een ex-Timonter. Dat is wat Wouw op zaterdag 7 april te bieden heeft tijdens een muzikale avond in De Geerhoek.

 

Deze avond is inmiddels een begrip. Bij de eerste editie in 2015 was de regioband Shady een van de dragers van de avond. Bij de komende vierde editie zal Shady het programma volledig op eigen kracht invullen. Daarbij komt voor het eerst ook de muziek van de jaren zeventig  volwaardig aan bod. De muziek van de ‘Sixties’ zal onvervalst klinken op deze avond met Shady. De band krijgt tijdens de avond versterking van Christ Wierckx van de vroegere Wouwse band de  Timonters. De avond is tevens bedoeld als reünie voor de fans van die muziek vroeger en de entreeprijs blijft met vijf euro (W)ouwerwets laag. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV, Bergsestraat 1 in Wouw (tel. 0165 329 846) en De Geerhoek, Kloosterstraat 19b in Wouw (tel. 0165 304 042). De zaal is op 7 april open om 19.30 uur en het concert begint om 20.30 uur.